Ei mitään uutta. Flunssa jatkuu, Veran kaakao hemmotteli, oli hyvä istua ja juoruta pitkästä aikaa, tänään vain unta, koppakuoriaisia kurkussa ja television tuijottelua hereilläolohetkinä. Epäilys kirjamessuille selviämisestä on melko suuri. Onhan tosin vielä sunnuntai...

Päivitin elokuvasivistystäni ja katsoin Finding Neverlandin, kun se nyt kerran ykköseltä tuli. Kovin kaunis elokuva, hiukan turhankin suoraviivainen, mutta taidokas ja kaunis kyllä. Näyttelijäsuoritukset lämmittivät eniten: tunneaddikti kun olen, rakastan näyttelijän taitoa, sen lumousta, joka siinä hetkessä luo ihmisten välisen yhteyden illuusion. Yritykseni kirjoittaa siitä sen enempää eivät nähtävästi tuota tulosta, joten voinemme unohtaa haaveet erillisistä elokuvamerkinnöistä. (Ei minulla juuri sen enempää sanottavaa ole Potter nelosestakaan. Se oli vähän sellaista temppusirkusta, josta puuttuu koherenssi ja sen myötä minkäänlainen imu sinänsä tiivistyvään ja tummuvaan tarinaan: monet yksittäisen kohtaukset olivat komeita ja monet roolisuoritukset viehättivät, mutta entä sitten...?) (Pitäisi kai katsoa parempia elokuvia.)

Sit joskus sitä ihminen myös näköjään kompuroi sellaisillakin tieosuuksilla, jotka osaa jo ulkoa ja joihin on jo perinpohjaisesti kyllästynytkin. No, jokainen joskus hetkeksi hukkaan tahdin. Ehkä se oli ihan terveellinen muistutus siitä, ettei kannata tukehtua omaan omahyväisyyteensä etenemisestään, edes niissä asioissa, joissa todellakin on edennyt. Memento mori!

Verakaan ei löytänyt minulle Bednaya Nastyaa tolkullisilla tekstityksillä. Voih. Sarjan kotisivut härnäävät linkeillä juurikin pian edessä oleviin loppupuolen jaksoihin, jotka hetnyt tahtoisin, mutta eihän niitä siellä enää oikeasti ole. Voih ja voih! Valokuvilla on siis lääkittävä kärsimättömyyttään.

<FanGurl>

Niin, ja siis se ei pelkästään ole maailman ihquin, vaan vieläpä tsaarin salainen salapoliisi, maantierosvo syyttömien pelastamiseksi vankilasta ja sitä paitsi huumorintajuinen eikä ollenkaan sellainen tiukkis kuin välillä näytti!

Oi, Misha! <3

Ja ne kaksi draamakuningatarta tasan ansaitsevatkin toisensa. Hmf.

</FanGurl>