Kiirettä on pitänyt, kun tässä on totutellut ihan tavallisen työssäkävijän elämään, mutta tässä välissä pikaisesti laihdutusprojektin tiedotuksia...

Kävin vaa'alla eilen aamulla (tästedes siis aina keskiviikkoaamuisin), ja suunta on oikea! Lukema oli niinkin paljon pienempi kuin 70,9, mutta siinä ei ollut paksuja vaatteita eikä lounasta alla, joten ehkä kilon verran voi ajatella oikeaa vähennystä.

Lasku on tapahtunut pelkällä ruokavaliolla ja arkikiireisyydellä - varsinainen kuntoliikunta on vielä alkamatta, kun loma oli loma ja alkuviikko oli epätavallisen, suorastaan epätoivoisen hoppuisa. No, eilen oli kyllä töissä liikuntapäivä ja yli tunnin lenkki, mikä nyt sentään on jotain. Pääsisiköhän liikunta-asiaa edistämään lopulta tänään?

Makeataukoa onnistui ensin olemaan kolme päivää, sitten viikonloppu meni herkutellessa (en rupea niin diivaksi, etten nauttisi ystävän syömingeissä!). Nyt putkea on maanantaista asti - olen jopa muistanut välttää satunnaiset töissä tarjolla olleet suklaat ja pullat. Selvisin myös eilen nälkäisenä kaupasta ostamatta makeaa tai leipomuksia, ja se vaati jo melkoista taistelua. Vaan voitto tuli!

Ja sitten hyötyliikkumaan kohti töitä...