Siirryn huomenna maalle reiluksi viikoksi ja olen siis bittien ulottuvuuksissa vain satunnaisesti, ensi maanantaista perjantaihin vielä vähemmän. Aion käyttää aikani itseeni ja terveyteeni (paremmin kuin viime viikkoina) sekä graduun. (Katsokaas: kun asiat etenevät, pystyn sentään sanomaan sen sanan. Ja ehkä jo syyskuussa ei enää koskaan tarvitse).

Jätän teidät siis hetkeksi kera näiden kuvien, joilla on nyt aivan pakko pöyhistellä. Kuten sanottu, jotain iloa on pelissä kuvaamisesta kyllä.

Siis Beleriandi Lood III: Uduvarjude Maa; Keski-maan ensimmäisen ajan vuosi viisisataajotain, asemasodan, Fingolfinin kuninkuuden ja ihmisten länteen saapumisen aika. Aredhel Ar-Feiniel on lähtenyt pahojen unien ajamana isänsä Fingolfinin luo, kun sekä miehensä Eol että poikansa Maeglin ovat olleet poissa jo puoli vuotta.

http://public.fotki.com/olev/toimumised/beleriandi-lood-3/imgp0203jpg.html

http://public.fotki.com/olev/toimumised/beleriandi-lood-3/imgp0204jpg.html

- Kahdessa edellisessä äidin ja pojan tunteellinen jälleennäkeminen (Maeglin oli ollut örkkien vankina). Huomattakoon, että Maeglinin rannekahleet oli ennen peliä taottu aidosti kiinni, ja hänen piti takoa itsensä niistä irti, kunhan sai joltakulta työkalut siihen (pelaaja oli hahmoon sopivasti oikea seppä). Toisessa kuvassa taustalla ovesta menossa Aredhelin Valinorin-aikainen ystävä, soturineito Tange (kerrassaan suloinen kanssapelaaja!), oikealla kääpiöylimys Uzbad (kääpiöiden maskeeraus oli huippuluokkaa, joten pituus oli täysin yhdentekevää).

Valkoinen puku oli jotensakin pakollinen Aredhelille (ja olin nähnyt siihen paljon vaivaa), mutta ei tainnut pukea minua aivan yhtä hyvin kuin tanssiaispuku...

http://nagi.ee/photos/stefanos/11296509/

- Haltiain ja ihmisten liiton juhlassa kuuntelemassa falathrim-neitojen laulua. Oikealla Fingolfin (mitäs minä sanoin siitä leffaulkonäöstä?!), seisomassa Aredhel, vasemmalla Pelethien (Päivi) ja puolet Ioldarista (Jonni).

http://www.dragon.ee/gallery/main.php/v/larp/beleriandi_lood/Beleriandi_lood_3/Iardacili_pildid/IMG_6379_1.jpg.html

- Aredhel kerrankin luonteenomaisen tuimana.

(P.S. Haltiakorvani näyttävät kauhean pitkiltä, koska Grimasin korvat olivat jostain syystä pehmenneet ja liimautuneet keskeltä yhteen, eikä niitä kerta kaikkiaan saanut revittyä enää kokonaan auki. Ne oli siis kiinnitettävä ylemmäs kuin tavallista. Ylimääräisiä korvia ei ollut, kuten näkyy edellä: Tangeltakin puuttuvat.)