Otetaanpa erikseen tiedotus. Harkitsen vakavasti jotain, mihin en ole tähän asti vain kyennyt: kauneimpien ja erityisimpien larp- ja keskiaikapukujeni myyntiä. Siis sen punaisen ranskanliljakuvioisen bliautin jossa on ne tummansiniset helmikirjaillut reunat, uuden villahouppelanden jossa on thaisilkkivuori ja viime kesänä muokatun kultasilkkisen 1300-lukuisen haltiamekon (sen, mikä oli alun perin "Sarah-Bernhardt-goes-medieval"). EHKÄ jopa sen lohikäärmekuvioisen punaisen kiinajapanikaavun, jossa on valtava kellohelma turkoosilla reunalla ja turkoosilla vyöllä. En kylläkään halvalla - tarvitsen kipeästi rahaa, mutta noiden myyminen pikkusummista olisi turhaa eikä edistäisi tarvittavaa projektia tarpeeksi. Jos himoitset niistä jotakin, voit kysellä jo nyt.

Kohtuullisemmilla summilla voin luopua punaisesta bourettebliautista, valkohopeisesta lyhythihaisesta haltiatakista (koska sen työnjälki on lievästi sanottuna kiireistä) ja keltareunaisesta tummansinisestä villatunikasta (samoin; myös yhä myynnissä sen kanssa leveälahkeiset villasekoitehousut). Miksei myös muinaispeploksesta, siitä vähän-murretun-marjanpunaisesta, jossa on sinivalkopunaiset reunanauhat löydösmallilla (ETA: MYYTY!). Ja kultaisesta hihattomasta tanssiaispuvusta, mustista tyllihameista ja punaisesta loimusamettisesta korsettiyläosasta, siitä jossa on pussihihat.

...Kai tuolla kaapeissa vielä jotain sekalaista olisi, mutta en nyt tähän hätään jaksa kaikkea pientä muistaa. Olen myös leikannut valmiiksi ommeltavaksi kasan hartiahuppuja eri villakankaista, jos sellaiselle olisi tarvetta.