Nyt on tarpeen laskea plussia.

+ Päätin jaksaa Ysarian.
+ Menin ystävän synttäreille, vaikka ehdinkin olla siellä vain tovin.
+ Sain kuin sainkin toisen ystävän larppivaatteet tehtyä (vaikka ne vielä tarvitsevatkin lisäsäätöä, mutta eihän se mikään ihme ole, koska ei voinut sovittaa välillä; joten "vaikka" ei nyt negatoi plussaa).
+ Vaikka nukuinkin liikaa ja pääsin liikkeelle vasta lauantaiaamuna, pääsin silti liikkeelle enkä antanut suunnitelmien muuttumisen torpedoida niitä.
+ En ollut huonotuulinen ennen peliä enkä pelissä ja sen jälkeenkin vain väsynyt.
+ En pelannut erityisen hyvin, mutta en ottanut siitäkään kauheaa angstia. (Ehkä pitäisi, koska peli olisi luultavasti ollut lähempänä toivomaani elämystä, jos olisin itse keskittynyt paremmin. Mutta tärkeintä on, että yleensä jaksoin sen - kokonaan, rauhallisesti, saamatta paniikkikohtauksia suorittamisen häilyvyydestä.)
+ Sain pakattua SuoLin tavarat ihan kokonaan itse polttamatta siihenkään hermojani (ei tietysti edes pitäisi; satun vain inhoamaan särkyvän tavaran pakkaamista luotettavasti ja tilaa säästävästi).
+ Palautin auton ajoissa.

Niin että ihan hyvinhän se kaikki meni, kun ottaa huomioon, että etukäteen oli epävarmaa, jaksaisiko koko viikonloppua ollenkaan. Ihan hyvin. Kaikki mahdollisesti kohdalle osunut pelihuvi ja pieni sosiaalisuus ovat vain ylimääräistä kiitoksen aihetta.