No, siitä sairaalloisesta väsymystilasta selvisi nukkumalla sunnuntain (koska jostain syystä terveellisen aikainen nukkumaanmeno lauantai-iltana johti vain kummalliseen heräämiseen ja happamankolottavaan valvomiseen aamuyöstä aamuun; mikä lie ollut syynä). Nyt voi taas katsoa maailmaa paljon järkevämmin ja suvaita toisten ihmisten tietämättömyyttä ottamatta sitä henkilökohtaisena tiedon sivuuttamisena.

Sitä paitsi joko kalaöljykapselit tai sitten isän suunnalta saadut Herbalife-vitamiinit näyttävät vaikuttavan vireystilaan toiveikkaan positiivisesti. Katsotaan nyt.

Käpälämäen työpaja lauantaina oli pitkä, mutta siinä oli paljon hyödyllistä. Sääli, että oppilaiden pelaajista paikalle pääsi niin pieni osa. Opettajainhuoneen puolesta sen sijaan hahmot tuntuvat jo olevan varsin viihdyttävästi hallussa. Oli hauskaa.

Luen liikaa - etenkin toisten ajatuksia kirjoista, lukemisesta ja kirjoittamisesta - enkä kirjoita tarpeeksi. Ei siis mitään uutta siinä. Sen sijaan saan jonkin verran ideoita, mitä voi pitää edes hiukan rohkaisevana.

Jostain syystä olen tänä syksynä välttänyt kitkerästi ja epätoivoisesti kauniita päiviä ja niiden väriloistoa. Niissä on kuitenkin vain petollista voimaa - syksy mikä syksy. Nyt, myrskyjen tultua, tuntuu omituisella tavalla helpottavan vähän.