Ei minulla oikeastaan mitään asiaa ollut. Muuta kuin että nyt sisällä istumisen saldo alkaa olla sietämätön. Ja tänään pitäisi sitten väistämättä mennä kohtaamaan pari oleellista selvitettävää juttua, oli tase missä sarakkeessa mitä tahansa.

Viimeksi on ilahduttanut hupsuista hupsuimman livejournalin, fandomsecretsin, rajapyykkijuhlameemi, jossa ovat saaneet pyytää mitä fanficciä ikinä tahtovat, kunhan se on kohtaaminen vähintään kahden fiktiivisen maailman asukkien välillä. Tietysti muutamasta tuhannesta pyynnöstä noin 95% on animea ja niistä lopuistakin puolet puoliksi sitä, mutta joukossa on ollut myös sellaisia helmiä, että johan tässä itsekin alkaa tökkiä itseään kokeilemaan sitä vääränkielistä puolta taas... Niin kuin Miles Vorkosigan ja Serenityn väki. Tai River ja Potterin Luna Lovegood. V. ja Oopperan kummitus. Torchwoodin ja Dr. Who:n Jack Harkness särkemässä sydämiä läpi historian (ja monen fiktiivisen historian myös - vastassa mm. Fireflyn YoSaffBrigde!)... niin, ja saamassa puhuttelun Discworldin versiolta Kuolemasta. Bertie Wooster ja Basil Fawlty (!!!). Lepakkoauto ja Supernaturalin poikien auto vaihtavat kokemuksia. Zaphod Beeblebrox ja Carabasin markiisi (Alisesta Lontoosta): ken on heistä kaunehin? Neville Longbottom ja Junon poikaystävä Paulie Bleeker: yhdessä kömpelyyden musta aukko. South Parkin Kenny kohtaakin lukuisissa kuolemissaan Gaiman version Kuolemasta. Draco Malfoy vs. Dorian Gray. Tohtori House vastaan... no, melkein kuka tahansa yliluonnollinen olento.

...Umm - eiköhän siinä ollut jo yliannostus kaikille muille... Menen vain hihkumaan huvista ihan hiljaa tänne nurkkaan...