Oijoi.

Informaatiotekniikkarajoitteinen humanisti tajusi lopulta, miten se sivusto toimii, josta voi katsoa BN:ää (Bednaja Nastjaa, Anastasiaa - katsokaa, olen jo siinä addiktiuden vaiheessa, että käytän luontevasti fanituksen kohteen vakiintunutta lyhennettä...). Tietenkään ei ole tekstejä, ja tietenkään kuvanlaatu ei ole kovin korkea, mutta silti: se liikkuu ja kuuluu! Ja saan lainata konetta, jolta sitä katsoa niin, että myös kuuluu.

Tämän illan nukkumaanmenosta on odotettavissa kova taistelu omantunnon kanssa. Ja seuraavan muutaman päivän ajanvietosta muutenkin, koska nyt on epätoivoinen hinku täydentää käsityksensä lempparihahmojen tähänastisista kohtaloista ja psykologisesta kuvasta.

Ei niin, että jaksaisin katsoa yhtäkään jaksoa likimainkaan kokonaan, kun kerran en ymmärrä puheesta mitään enkä siten välitä tippaakaan sivuhenkilöiden juonista. Mutta jakson voi aina laittaa pyörimään, tehdä hommia toisessa ikkunassa ja katsoa sitten vain ne kohdat, jotka haluaa...

<FanGurl>

Siis. Mä pääsen just katsomaan erinäistenkin henkilöiden reaktioita erinäisissä tietyissä tilanteissa.

IIIIIKKKK!!! <3 <3 <3

Menenkin tästä aloittamaan rankimmasta huumeesta: kahdeksanminuuttisesta mainospätkästä sarjan kuvauksista. Rankimmasta siksi, että vaikka siitä ei ymmärrä senkään vertaa, siinä pääsee katsomaan näyttelijöiden harjoituksia, jotka olivat ilman ääntäkin aika... intensiivisiä. Olen koukussa moisiin, oli elokuva tai sarja mikä hyvänsä, ja nyt kun se on tämä...

Siis. Mä pystyn kohta a) kirjoittamaan oikeasti luonteenmukaisia rävellyksiä b) analysoimaan perustellun tiedon pohjalta sitä, miksi Misha on vain niin sata kertaa kiinnostavampi ja pidettävämpi hahmo kuin Vova. (Pääpremissini muotoilin jo päättäväisesti perjantain unettomuuden tunteina, mutta pitää voida puhua kokonaisen tiedon pohjalta!)

</FanGurl>