Joskus muinoin sanottiin, että kannattaa aina välillä googlata itseään, jotta tietää, missä kaikkialla nimi ajelehtii. En ole tehnyt sitä pitkään piiitkään aikaan, ja nyt toivon, etten olisikaan tehnyt. Ensinnäkin se muistutti taas niistä yli kymmenen vuoden takaisista ajoista, kun oli aivan toinen ihminen kuin nyt ja meni laukomaan useitakin sinisilmäisiä ja typeriä mielipiteitä rakkaudesta usenetin syövereissä. Tiedoksi, että en allekirjoita niitä enää ollenkaan! Elämä todisti, että olin täysin väärässä ja yritin vain uskotella itselleni ja muille, etten ollut. Vähintään yhtä noloa ovat samasta sinisilmäisyydestäni muistuttavat hääjärjestelyneuvot, vaikka niissä nyt ei sinänsä mitään faktuaalista kauhistusta liene. Voisivat silti painua jonnekin merenpohjaan mieluiten.

Ja sitten toiseksi törmää kummallisiin ylläreihin siinä, millaiset ihmiset linkittävät itseen - tovereiden lisäksi tietysti,  kun en ole listannut blogiani edes vuodatuksen omissa listoissa. Että kuka tuokin on, ja tunnenko sen, vai miksi ihmeessä sitä kiinnostavat minun ajatukseni? Ja että kun olen suhtautunut aika varauksella siltä lukemiini ajatuksiin, niin voiko minunkin mielipiteitäni lukea ihan väärin, jos ne näyttävät sopivan tuon ihmisen ajatusmaailman kanssa yksiin? Olenko noin epäselvä?

Ihan noin tiedoksi, että kotisivullani olevat linkit ihmisiin ovat kaikki siellä, koska ne ihmiset ovat tavalla tai toisella kavereita (ja lista on aika päivittämätön ja satunnainen). Luotan niihin ihmisiin, koska välitän niistä, mutta en tosiaankaan ole kaikkien kanssa kaikesta samaa mieltä tai edes samanmielinen. Siitä listasta ei siis kannata muodostaa käsitystä minun maailmankuvastani.

Tuossa nimenomaisessa linkitystapauksessa voin vielä jotenkin nähdä, mitä kautta linkki on syntynyt, vaikken sitä, miksi, mutta sitten ovat ne kerrassaan kummalliset ja ahdistavat aggressiot. En olisi uskonut, että herätän kenessäkään tuntemattomassa niin suuria tunteita, että niitä tarvitsisi julkisesti ja nimeltä mennä kertomaan, mutta tulipahan nyt sekin koettua. Ei, minulla ei ole hajuakaan, mistä ne ovat aiheutuneet. Jostain samoihin harrastuksiin liittyvistä jutuista kai. Ehkä. En kuvittelisi, että yleensäkään ilmaisen mielipiteitäni niin vahvasti, että se voisi mielipiteistä olla kiinni, eikähän sitä voi kieltää, että olen useammin kuin kerran ollut paniikissa ja siksi vaikea kanssaharrastajille ympärillä, vaikka tarkoituskaan ei ole ollut. Etenkään tässä tapauksessa, koska en kykene edes sijoittamaan aggression heittäjää. 

Aika ikävältä se silti tuntuu.

Voisi itse muistaa pitää huolen siitä, ettei ajattelisi eikä puhuisi toisista pahasti. Ei edes silloin, kun kokee sen aiheelliseksi. Koska se nyt vain ei edistä maailmanrauhaa mitenkään.

Ja yrittäisi nyt vain purra sitä huulta, kun on paniikissa. Ihmiset tykkäävät paljon enemmän.