Operaatio Aikataulu toimii toistaiseksi. Ei sinänsä kovin hyvin, että heräsin taas aamuyöstä ja valvoin pari tuntia hermoillen sitä, miten en sitten oikeasti olekaan väsynyt, ja mitä nyt sanon lääkärille? Olenkin vain luulosairas ja yhä entisenlainen vinopää, mutta eipä sille enää tietty mitään voi, joten kiitos ja näkemiin? Lissu kuitenkin herätti kiltisti aamukahdeksalta, ja kun tässä nyt on ollut inhottavan tunnollinen ja syönyt kunnon aamupalan (ja mitä se kertoo, että se on inhottavan, vaikka olo on heti parempi ja jaksavampi?), niin kai tämä tästä.

Paitsi että tuli pitämään huolen heräämisestäni, Lissu oli muutenkin rakas ja ihana ja kuunteli hehkutustani ja katseli valokuvia ihailtavan pitkään, eikä vain kärsivällisesti vaan kanssainnostuvasti. Sellainen ominaisuus on kyllä suuri ja harvinainen jalokivi.

(Apropos jalokivet, olkoon mahdoton mainosrumba nyt, se Armanin uusi hajuvesi Diamonds, jota Beyonce mainostaa, tuoksuu kaikesta huolimatta fantastiselta. Melkein pitäisi suoda se itselleen vaikka joululahjaksi ihan periaatteen vuoksi: kieltääkseen sen raivostuttavan "Maybe the diamonds / are not for everyone" -renkutuksen tappioviestin.)

(Hyvältä tuoksuvat myös se Dieselin uusi sekä Shiseidon upouusi ja todella jännä Zen. Mutta Angelia on silti pakko vielä saada...)